Nejnovější recenze ze sekce Půdní schody
- Dobrý produkt za super cenu.
- technické informace byly naprosto excelentně podány od prodávajícího a proto jsme si vybrali přesně ty schůdky, které potřebujeme
Super
- Prekvapive kvalita
- Manual srozumizelny
Za ty penize, jsou to skvele schody s kovovou kontrukci. Pouzite dvero at naslapy nebo ram schodu je z tvrdeho kusu dreva. Neni to nic tenkeho co se prohyba a deformuje. Jsem maximalne spokojeny a koupil bych je znovu
- jednoduchý, hezký, přesně jak jsem potřeboval
- Produkt splňuje co jsem chtěl. Určitě doporučuji
- U produktu nejsou dodávány vymezovací podložky promontáž.
- kvalitní výrobek
- malý rozměr
- polský výrobek
- rám není z prken, ale asi z 20 ks zbytkového dřeva lepeného na cink
- rohy rámu jsou pouze lepené, zde cink, domino, čep-dlab zcela chybí, což snižuje pevnost
- rám dodaného kusu byl štíplý
- víko není naložené přes rám ale vložené, tedy po namontování kouká ze stropu
- musel jsem udělat konstrukční úpravu, abych rám schoval
- zbytečně úzké schody cca 30 cm při šířce víka 70 cm
Tento model jsem vybral jen kvůli rozměru, mám vazníky blízko u sebe. Jinak bych určitě vybral jiný.
Mám krátce. Doposud plní svoji funkci. Je třeba se naučit s tím manipulovat, je to jednoduché.
Sami jsme si výrobek namontovali a neměli jsme s tím žádný problém, to mluví za vše. Schody moc často nevyužíváme, takže jen doufáme, že se časem neobjeví nějaká závada.Jen máme obavy,že očko na krycí desce a háček na pomocné tyčí k otevírání moc dlouho nevydrží, neboť jsou vyrobeny z umělé hmoty.Háček se i z očka při zavírání snadno vysmekává !
- Ok
- Tepelné parametry
- Schody jsme instalovali. Vypadají moc pěkně, doufám že budou dlouho dobře sloužit.
- Ještě jsou zabalené, ale vypadají dobře. Baleno ve strečce.
- Ještě jsou zabalené, ale vypadají dobře. Baleno ve strečce.
Schody perfektní
OMAN SOLID EXTRA 110 x 70 cm
Přidáno: 27. května 2024
(naposledy upraveno 27. května 2024)
Zakoupeno v Stavebniny hrou
- Sice je dodací lhůta 28dní, ale ani po 33 dnech zaplacení nemámě žádnou zpětnou vazbu a už vůbec ne schody.
dfc
Funguje tak, jak má. Nevím, co bych zde měl psát za romány. Kdo potřebuje, koupí. Já kupoval proto, že s půdními schody jsem dostal jen jedno madlo a chtěl jsem mít po obou stranách, tak jsem dokoupil druhé.
Oman Mini Extra 80 x 60 cm
Z. Hořický
Přidáno: 29. dubna 2024
(naposledy upraveno 29. dubna 2024)
Zakoupeno v stavebni-specialka.cz
- Kvalitní provedení výrobku, jednoduchá montáž , dobře slouží svému účelu. Vše OK .