Nejnovější recenze ze sekce Půdní schody
Perfektně padly do připraveného otvoru. Vše funguje jak má. Za tu cenu jsem byl mile překvapen.
Za nízkou cenu kvalitní zpracování a jednoduchost výrobků
Zatím jsem objednané zboží neobdržel
- Jednoduchá montáž.
- Kvalita zpracování.
- Zatepleno.
- Venkovní rozměr.
- Nutno rám nalakovat.
Na vlez jsem nemohl použít půdní schody, tak jsem pořídil jen vlez a jsem spokojen. Kvalitní a robusní zpracovíní a zateplení dvířek s klikou a zámkem. Tento vlez má nevíhodu, že rám není nalakovaný takže se ihned zašpiní. Jsem jinak prostorově narostlý, takže jsem potřeboval v malém prostoru velký průlez a rozměry byly akorát, ale nejsou vnitřní. Škoda. I přes to jsem s tímto produktem spokojen a mohu ho doporučit.
jednoduchá montáž
- Zatím sem schody nenamontoval
Reakce obchodu Buildex.cz
Děkujeme za doporučení a vyplnění objektivní recenze.
Přejme Vám pěkný den a budeme se těšit na další spolupráci.
Tým Buildex
Autorizovaný dodavatel produktů Oman
www.buildex.cz | [email protected] | 222 703 103
Schody jsou již namontované, vypadají kvalitně. To prověří delší užívání.
Jednoduchý , lehce se instaluje a kvalita výrobku
- snadná montáž
- Velmi kvalitní zpracování
- velmi pevná konstrukce
- jednoduché složení
- potřeba si předvrtat dírky na šrouby, které drží schody dohromady (30 minut s metrem, tužkou a vrtačkou)
Na schody jsem sice čekal 2 týdny, ale když přišli, byl jsem velmi spokojený.
Postranní stěny schodů jsou z jednoho velikého kusu, schody skvěle pasují do vyfrézovaných žlábků na oněch stěnách a velmi snadno se celé schody složí. Se vším všudy mi to trvalo asi hodinu.
Než schody přivrtáte na finální místo, chtělo by to, napustit je olejem, nebo nalakovat. Velmi jednoduše se jinak zamažou.
Složit člověk může shody hravě sám, ale přidělat je jde snad jen ve dvou
V pondělí uběhnou dva týdny od objednání zatím zaplacené objednané schůzky nemám
- Všechno je kompletně smontované...
- Všechno je kompletně smontované, takže i dost těžké (cca 30kg). Z hlediska montáže je ta kompletní montáž výrobku z výroby skoro nevýhodou. Pokud je to potřebné zvedat zespodu do připraveného půdního otvoru, tak to chce tři chlapy. Dva to musí přidržet a jeden šroubovat.
- Paráda
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »