Nejnovější recenze ze sekce Půdní schody
Potíže při uzamykání.
- jednoduchost, spolehlivost
splňuje protipožárnost
Schody jsem namontovat, ale nemám pod nimi hotovou podlahu takže je nemůžu zkrátit na hotovo.
- dobry
Čistá práce.
Cena.
Cena, zpracování.
- Slušná kvalita, přehledný návod montáže
- snadná manipulace
- Pevné, dobře ovladatelné, jednoduchá montáž
špatně našroubovaná táhla, posílám mailem foto. S pozdravem Lichteneger
- slušný výrobek
jediná možnost a proto spokojen
- Bílý sice zespodu je ale dřevěný rám jde stejně vidět protože ho víko neprekryje takže tak…
- Pomalu se rozhodně neotvírá jak Buildex uvádí - nemá ,,píst”
- Panty jdou vidět
Aby splynul tak se sadros musí dat i na víko výlezu.
Zní to sice “cool” když napíšou patentovaný zamek ale je to obycejnej zamek co se zacvakne.
Schody jsou lepší než žebřík, který jsme řadu let používali.
Na druhou stranu je na otevření nebo zasunutí schodů a jejich uzavření potřeba větší síla nebo zručnost než na odstavení žebříku a ta ve vyšším věku (nad 75 let) chybí. Musím trénovat, dolů schody vypadnou, ke stropu se těžko dotlačují.
Ještě nemohu posoudit. Nejsou ještě zabudované.
Celkově se jedná o levnější model schodů, nicméně spoje jsou přesné, až na pár nezačištěných otřepů a jedné utržené hlavy vrutu, vyhovující. Jediné, co bych vytkl, že z vnějšího rozměru, který je 69x119 a to celkem přesně, trčí do stran hlavičky vratových šroubů kování, takže když si uděláte přesný otvor, je třeba se s tím poprat. Jsem ve fázi usazování, tudíž nemohu soudit dále.
Produkt odpovídá co se týká kvality danému účelu použití a za přijatelnou cenu oproti známé konkurenci. Tento produkt doporučuji potenciálním zákazníkům. Jenom si příště budu ověřovat zdali je inzerované množství skutečně skladem.
- Cena. Jednoduchá montáž.
- Na konci žebříku chyběly "botičky" (plastová koncovka). To se ale k některým modelům nedodává,asi.
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »