Nejnovější recenze ze sekce Půdní schody
- IDEALINÍ ROZMĚR DO MALÉHO PROSTORU
- Termoizolačni vlastnost ohledme konkurence.
Ještě jsem jej nenamontoval.
- Vypadají skvěle,jednoduchá montáž :)
- Vypadají skvěle, jednoduchá montáž :)
Oman Extra 72,6x55,3cm
Přidáno: 13. února 2024
(naposledy upraveno 13. února 2024)
Zakoupeno v stavebni-specialka.cz
- Dobře to těsní
- jsem spokojen
Schody jsou oproti rámu při zavření přesazeny o cca 1 cm. Při použití originál krycí lišty stále 0.5 cm přesahuje. Kraje stropních dveří jsou v barvě dřeva, takže při přesahu oproti krycí lišty je to vidět a ruší to celkový dojem. Celé "dveře oproti rámu usazený šikmo, takže při použití krycí lišty to nesedí a odírá to těsnění. Návod pouze ke stažení. Kdybych neměl skusenosti z montáži, tak to nezabuduji. Za mne velice průměrný výrobek. Celková nespokojenost.
Robustnější provedení než obvykle a lepší řemeslné zpracování.
Dobrá cena , velice slušná kvalita zpracování .
Velmi dobrá kvalita za rozumnou cenu určitě doporučuji.Dodání bylo také velmi rychlé a komunikace z obchodem bylo v pořádku.
Schody vypadají bytelne. Obchod zapomněl dodat plastové ochranné kryty na žebřík. Ty doposlali. Bohužel obchod propagaci schodů má i fotky s montážní sadou která však není součástí dodávky a nikde není napsané že není součástí. Já objednával na tomto obchodě hlavně díky tomu že jsme myslel že je vše v ceně. Bohužel jsme se mýlil ale to je chyba obchodu ne půdních schodu
- zakryva viditelne predsazene viko. jeste ze jsem to koupil
- rychlost
- komunikace
kvalita, cena, snadná montáž
Bekannte österr. Firma mit NL in CZ.
- jednoducha instalace (schody jsem nainstaloval sam do drevene konstrukce)
- mam nizky strop a seriznuti zebriku vyslo presne do svaru jednoho ze schodu, takze neslo pouzit krytky patek.
Rekl bych, ze za danou cenu velmi dobra koupe.
Schody plně splnily moje očekávání.
čeka na zabudovani
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »